Rockband Teagless

speelt weer in Vilt

 

Op zaterdag 30 november 2019 vindt het concert Remembrance plaats van de rockband Teagless. Vanaf 20.00 uur start de avond in Cascade te Vilt. De rockband heeft een gevarieerd repertoire met oude en nieuwe nummers, waarvan enkele opgedragen worden aan ons overleden bandlid Hans Cornips.

 

Na 4 jaar is de rockgroep Teagless weer terug in Vilt. Wat dik 40 jaar geleden begon, bestaat nu nog steeds:” Een groep vrienden die samen eigen nummers schrijft en muziek maakt.” Toegankelijke Basisrock. In de loop der jaren veranderde de samenstelling van de band maar Teagless laat zien en horen het nog steeds te kunnen. Oa te horen op de CD “TIME”, op Spotify en op Soundcloud.

 

Oude en nieuwe nummers

De huidige formatie Teagless: John Spronck (leadzanger/slaggitaar) – Roel Janssen (slag/sologitaar) – Marc Cornips (basgitaar) – Thomas Martens (drums) en Astrid Dreesen (keyboard/syntheziser/zang), brengen oude en ook nieuwe nummers ten gehore. De oude fans verheugen zich wellicht op de bekende nummers zoals “Peoples act, It will come in time en Time to go”. Kennis maken met nieuwe nummers staat ook op het programma. Nummers, die ondersteund worden door Gastmuzikanten en waarvan sommige opgedragen worden aan Hans.

 

Toekomstmuziek

Na de succesvolle optredens in de Muziekgieterij, het Openluchttheater en op het Popfestival Pop on Top is nu weer Cascade Vilt aan de beurt, van hieruit zullen nieuwe plannen gemaakt worden om meerdere festivals aan te doen en nieuwe nummers op te nemen.

 

Kaartverkoop

Kaarten zijn vanaf 9 november in voorverkoop verkrijgbaar bij Taverne Vilterveldt cq gemeenschapshuis Cascade te Vilt én bij Café an de grwate wech te Vilt

of via de bandleden van Teagless en via het Contactformulier op onze site www.teagless.nl. De kaarten kosten € 8,= in de voorverkoop en €10= aan de avondkassa. Koop de kaarten tijdig want OP = OP.